IONIZOVANÁ VODA
ZMEŇTE SVOJU VODU - ZMEŇTE SVOJ ŽIVOT
Ponúkame prístroje na výrobu ionizovanej vody /tzv. Kangen vody/ a bezplatné zmeranie pH organizmu. Prístroje na výrobu ionizovanej vody sa dnes používajú v stovkách tisícov domácností po celom svete. Voda z nich je ocenená mnohými certifikátmi aj vedeckými štúdiami súvisiacimi s ľudským zdravím.
Ionizovaná voda sa vyrába z bežnej vodovodnej vody elektrolýzou. Keď sa voda dostane do kontaktu s pozitívne a negatívne nabitými elektródovými platňami, elektrolýzou sa ionizuje a rozdelí na zásaditú /bohatú na elektróny/ a kyslú. Ak voda obsahuje dostatočne veľké množstvo elektrónov, aktivované zhluky molekúl vody sú menšie a lepšie hydratujú tkanivá.
Kyslosť alebo zásaditosť /acidita/ roztoku sa určuje prostredníctvom hodnoty pH, ktorá označuje hustotu vodíkových iónov v roztoku. Ak má roztok hodnoty vyššie než 7, je zásaditý /alkalický/. Ak je hodnota nižšia než 7, roztok je kyslý. Pri hodnote pH 7 je roztok neutrálny.
Výhody ionizovanej vody
Ionizovaná voda je zásaditá a živá. Má inú molekulárnu štruktúru ako bežná voda - pre ľudské telo je preto lepšie vstrebateľná a využiteľná.
Hydratuje a omladzuje pleť lepšie než akýkoľvek krém a hydratuje bunky lepšie než bežná voda a napomáha k ich obnoveniu.
Redukuje proces starnutia.
Vyrovnáva pH v ľudskom organizme a zrychľuje metabolizmus.
Ionizovaná voda je 3x viac antioxidačná než zelený čaj, 2 poháre ionizovanej vody obsahujú toľko antioxidantov ako 2,2 kg čučoriedok.
Ionizovaná voda je detox na každý deň - viaže a vyplavuje z tela voľné radikály a toxíny.
.
Ovocie a zeleninu zbavuje pesticídov, dezinfikuje rany, potraviny a iné...
Použitie ionizovanej vody
pH 2,7 a nižšie
SANITÁRNA VODA - silne kyslá voda má vynikajúce dezinfekčné schopnosti /nie je pitná/
Používajte na:
- Umývanie potravín - je dôležité nechať vodu tiecť, aby dostupný chlór nestratil rýchlo účinok, pri umývaní v nádobe je potrebné nechať vodu tiež pretekať, obmedzte používanie silne kyslej vody na krátky čas
- Dezinfekciu - pri čistení riadu, utierok na riad, uterákov a nádob použite samostatnú nádobu podľa toho, na čo sa čistené veci používajú alebo podľa typu riadu či príborov, opláchnite a nechajte poriadne vysušiť - aby sa maximalizovala dezinfekčná schopnosť vody, tak skôr ako použijete silne kyslú vodu, použite na umývanie najprv silne alkalickú vodu
- Umývanie rúk pred varením - umyte si dôsledne ruky, potom si ich dezinfikujte opláchnutím pod tečúcou silne kyslou vodou
- V potravinárskom priemysle - považuje sa za vodu so silne dezinfekčnými vlastnosťami a môže nahradiť alkohol a chlórnan sodný
- V zdravotníctve - používa sa na prevenciu šírenia infekcie v nemocniciach, na dezinfekciu lekárskeho zariadenia, celkové udržiavanie čistoty ako aj na umývanie rúk
- V poľnohospodárstve - vďaka jej používaniu sa znižuje celkový objem potrebných chemikálií
pH 4 - 6,5
KOZMETICKÁ VODA - mierne kyslá voda veľmi účinne tonizuje pokožku, vhodná na varenie cestovín a čistenie škvŕn na riadoch /nie je pitná/
Používajte na:
- Varenie cestovín - varené cestoviny budú "al dente"
- Varenie strukovín - rôzne druhy fazule a zeleného hrášku sa v tejto vode chutne uvaria, keďže kyslá voda urýchľuje varenie, dajte pozor, aby ste jedlo neprevarili
- Umývanie a prípravu ovocia a zeleniny s obsahom antokyánu - sýta farba rôznych druhov ovocia a zeleniny ako sú čerešne, slivky, hrozno, jahody, červená kapusta, baklažán, sójové bôby, špargľa a ďalšie sa nezmení, ak ich budete umývať a pripravovať v tejto vode
- Do cestíčka na vyprážané jedlá - vyprážané jedlá budú chutné, chrumkavé a nenasiaknu olejom, aj keď ich necháte dlhšiu dobu stáť
- Varenie vajec - aj keď vajíčku počas varenia praskne škrupinka, nevytečie, zistíte tiež, vajíčko ľahšie olúpete
- Mrazené jedlá - postriekajte jedlo kyslou vodou pred zmrazením, aby jedlá ako ryba alebo krevety nestratili pri rozmrazovaní svoju chuť
- Odstránenie tanínu z čajových šálok a vyčistenie pripálených hrncov a panvíc - aby ste odstránili škvrny, špinu a mastnotu, namočte ich na 24 hodín do vody
- Umývanie riadu - riad a poháre budú žiarivo čisté
- Leštenie - vyleštite zrkadlá, sklenené predmety a okná, kyslá voda im dodá vysoký lesk
- Domáce upratovanie - odstráňte kyslou vodou špinu z drevených dlážok, keramických dlaždičiek atď bez zanechania lepkavých zvyškov
- Pridajte kyslú vodu do kúpeľa - na vašej vani nebudú zostávať pásy usadenín, kúpeľ v tejto vode zohreje vaše telo a udrží pokožku krásnu
- Umývanie tváre - sťahujúci účinok kyslej vody tonizuje a spevňuje vašu pleť, naneste si na tvár trochu vody a nechajte ju uschnúť, skvelá je ako toner po holení
- Starostlivosť o vlasy - používajte na opláchnutie po umytí šampónom, redukuje otravné chuchvalce a vlasy sú žiarivo lesklé
- Pláchanie - namočenie v kyslej vode pred žmýkaním zmäkčí vaše oblečenie
- Starostlivosť o domácich miláčikov - češte a kefujte svojich miláčikov s použitím kyslej vody, ich srsť bude mäkká a lesklá
pH 7 /ako voda z vodovodu/
ČISTÁ VODA - neutrálna jemná voda na každodenné použitie, zapíjanie liekov a prípravu dojčenskej výživy
pH 8 - 9,5
ZDRAVÁ KANGEN VODA - mierne alkalická /zásaditá/ pitná voda pomáha odstrániť prekyslenie organizmu a tým predchádzať onkologickým a ďalším ochoreniam
Používajte na:
- Každodenné pitie - ako prvú vec ráno vypite 2-3 poháre Kangen vody, v porovnaní s vodou z vodovodu nemá ionizovaná voda nepríjemný pach, chutí ľahšie a má bohatú a sladkú príchuť
- Pitie pred spaním - vypite 2-3 poháre, ak potrebujete zredukovať symptómy post alkoholického jedla
- Pitie medzi jedlom - pitie mierne alkalickej vody je dôležité, pretože vyrovnáva kyslé a alkalické vplyvy kyslých jedál, ak zvyknete jedávať väčšie množstvá kyslých jedál ako sú vajíčka, biela ryža, mäso atď, konzumujte k nim mnoho zeleniny
- Prípravu zeleného či anglického čaju a kávy - voda im dodá jemnú chuť a bohatú farbu - zelený čaj: voda zabraňuje vylúhovaniu tanínu do čaju a dodá čaju bohatú farbu, eliminuje horkú príchuť, ktorá je pre čaje typická, ak si uvaríte čaj v Kangen vode, zostane chutný, aj keď ho podávate studený - anglický čaj: voda mu dodá jemnú a bohatú chuť - káva: voda zlepšuje vôňu a farbu pri zachovaní prirodzene kyslej chuti kávy, pričom káva bude mať plnú a bohatú chuť, aj keď použijete len polovicu bežného množstva kávových zŕn
- Zlepšenie chuti whisky - whisky je silne kyslý alkoholický nápoj, ale keď ju zriedite s alkalickou Kangen vodou, bude mať lahodnejšiu chuť, z Kangen vody si vyrábajte aj ľadové kocky
- Zriedenie piva, saké a iného alkoholu - v závislosti od množstva piva pridajte 5-20 % Kangen vody, pivo bude jemnejšie, ale nestratí svoju chuť
- Zvýraznenie chuti polievky - aj keď použijete len malé množstvo surovín, voda vďaka schopnosti rozpúšťať pomôže zvýrazniť prirodzenú chuť surovín
- Zjemnenie chuti prísad a dochucovadiel - zachovajte jemnú chuť sójovej omáčky a ďalších výrazne korenených omáčok tým, že ich z jednej tretiny až jednej štvrtiny zriedite Kangen vodou
- Predvarenie zeleniny - zlepšite chuť lopúcha, cibule, bambusových výhonkov atď tým, že si ich predvaríte v Kangen vode
- Blanšírovanie zelených druhov zeleniny - blanšírovanie v Kangen vode zachová sýto zelenú farbu špenátu, strukovej fazuľky, brokolice atď
- Prípravu mäsa - nechajte pečienku, baraninu alebo iné druhy mäsa postáť v Kangen vode na 20-30 minút, voda z nich vytiahne krv a zredukuje silné pachy
- Varené jedlá - zvýrazní sa prirodzená chuť jedla, ktoré po varení zostane jemné, pri varení s Kangen vodou znížte množstvo korenia
- Skrátenie doby varenia - Kangen voda zlepšuje tepelnú vodivosť, čím sa skracuje čas varenia a vy ušetríte náklady na energiu, dajte si pozor, aby ste neprevarili svoje jedlá, pretože s Kangen vodou budú hotové skôr
- Zalievanie rastlín a kvetov - predlžuje sviežosť a životnosť rastlín, obnovuje zdravie chorých rastlín - používajte pH 9, niektoré druhy rastlín ako ruže a čučoriedky, potrebujú kyslé prostredie - pri takýchto rastlinách zvlhčite stonku rozprašovačom alebo polejte rastlinu roztokom, ktorý bol zriedený o 300 %
- Naklíčenie semienok a polievanie čerstvo vyklíčených rastlín - Kangen voda stimuluje klíčenie a zlepšuje ďalší rast
- Pitie pre zvieratá - môže u nich ustúpiť nepríjemný pach, ako aj pach ich výkalov a moču
- Farbenie - Kangen voda je výborná na farbenie šatstva aj na iné umelecké projekty, obľúbite si sýte farby, ktoré získate použitím tejto vody
- Udržanie dobrého zdravia - nepretržité pitie Kangen vody pomôže upraviť prekyslenie vášho organizmu, vypite aspoň 2 litre denne
pH 11 a vyššie
VODA PRIATEĽSKÁ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU - silne alkalická /zásaditá/ voda má silný čistiaci účinok bez použitia chemikálií /nie je pitná/
Používajte na:
- Predvarenie zeleniny - môžete zlepšiť chuť lopúcha, cibule, bambusových výhonkov atď tým, že ich predvaríte v tejto vode
- Blanšírovanie zeleniny - blanšírujte v tejto vode sójové bôby, špenát a inú listovú zeleninu
- Umývanie potravín - používajte vodu na umývanie zeleniny a rýb aj na čistenie krájacích dosiek a utierok na riad
- Umývanie riadu - používajte menej čistiaceho prostriedku pri umývaní riadu, šetrite na účtoch za vodu, pretože na opláchnutie riadu od čistiaceho prostriedku bude stačiť len jedna tretina až jedna štvrtina pôvodného množstva vody
- Čistenie - voda vhodná na vyčistenie olejovej a hrubej špiny ako aj na celkové vyumývanie kuchyne, je tiež skvelá, keď sa chcete zbaviť zatuhnutej špiny na záchodovej mise
- Odstránenie škvŕn - vďaka výnimočne silnej absorpčnej sile, voda odstráni škvrny od kávy, sójovej omáčky a oleja, silne alkalická voda obsahuje veľmi malé množstvo hydroxidu sódneho, ktorý zlepšuje čistiacu silu - aby sa maximalizovala dezinfekčná schopnosť vody, tak skôr ako použijete silne kyslú vodu, použite na umývanie najprv silne alkalickú vodu
LEKÁRI A ICH SKÚSENOSTI S IONIZOVANOU VODOU
ŠTRUKTUROVANÁ KANGEN VODA
Prístroje na výrobu ionizovanej vody už nie sú na trhu žiadnou novinkou, využívajú ich napríklad aj svetové celebrity /Leonardo di Caprio, Bill Gates, Demi Moore, Jenifer Lopez a iní/ alebo profesionálni športovci a v rámci pitného režimu pre zamestnancov a klientov mnohé firmy, fitness centrá, kozmetické salóny, zdravotnícke zariadenia /kde sa ionizovaná voda používa aj na dezinfekciu/ ako aj najlepšie svetové reštaurácie, pretože ionizovaná voda skracuje dobu varenia, jedlo má príjemnejšiu chuť, zelenina si zachováva jasné farby a káva je lahodnejšia.